Як швидко приготувати стару курку?

Заморожену курку краще попередньо розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин залежно від розмірів курки.

цілі стегенця молодої курки – 40 хвилин, старого птаха – 1 годину 10 хвилин; крильця молодої курки -30-35 хвилин, старої – 1 година; для варіння печінки достатньо 15 хвилин, а шлункам та серцям потрібно більше 1 години.

Як приготувати

  1. Крок 1. В каструлю наливаю холодну воду. Опускаю в неї промиту грудку і вмикаю вогонь. …
  2. Крок 2. Як тільки вода закипіла, одразу обов'язково знімаю пінку та додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин відключаю вогонь і загортаю теплим рушником до повного остигання.

Jan 16, 2018