Чи можна пити абсент із кока колою?

Ніколи не змішуйте абсент із кока-колою, соком і взагалі чимось солодко-прохолодним. Ідеальний компаньйон – вода. 3. Не нехтуйте традиційним способом подачі (absinthe fountain, як називають його в більшості барів планети).Jan 19, 2012

Краще спробувати російський спосіб абсент із цукровим сиропом. Для цього необхідний цукор та холодна вода. Готують сироп у співвідношенні 1:2, після чого виливають у чарку з абсентом. Це робить смак міцного напою м'якшим.

Щоб зменшити фортецю та гіркоту абсенту, його можна розбавити колою, апельсиновим, ананасовим чи лимонним соком, а також тоніком, лимонадом, спрайтом чи іншими напоями.

Фортеця абсенту – 60-80 °, тому в чистому у вигляді його п'ють рідко. Спирт у разі виконує роль консерванту і дозволяє повністю зберегти унікальний аромат трав. Вода або будь-яка інша основа вивільняє з рослин ефірні олії і напій набуває характерного смаку.